Kernen i Thornæs Destilleri er danskproduceret Single Malt whisky, baseret på lokalt produceret maltbyg og det helt specielle drikkevand, som kendetegner grundvandet omkring Gribskov i Nordsjælland. Ved siden af whiskyproduktionen producerer vi andre spiritustyper såsom gin og snaps, der begge er formet af den let eksperimenterende og kvalitetsbevidste arbejdsgang, som følger af small batch destillering.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller hold dig opdateret om destilleriet på Thornæs Destilleris Facebookside. Her vil vi fortælle om alt, der vedrører destilleriet, og informere om nye, spændende produkter og tilbud.

Læs historien om Thornæs Destilleri

Thornæs Destilleri

Tak til EU!

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne har ydet støtte til etablering af Thornæs Destilleri. Projektstøtten går til etablering af det første whiskydestilleri i Nordsjælland med fokus på anvendelse af lokale ressourcer og samarbejde med regionens leverandører.

Projektet løber til og med april 2020 og forventes at fremme erhverv og turisme i LAG Fondens fokusområde, som omfatter Gribskov og Halsnæs kommuner.

Læs mere om Landbrugsfondens arbejde her.

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne