Til producenter uden destilleri og særlige events, der fortjener lidt X-faktor

Få hjælp til at producere din helt egen small batch spiritus.

Hos Thornæs Destilleri har vi kapacitet til at udføre opgaver for virksomheder, organisationer og private, der gerne vil producere deres helt egen small batch spiritus. Vi kan hjælpe med alt fra udvikling af opskrifter til destillering, tapning på flaske, etikettering og pakning. Vi hjælper også gerne med at skabe et flot look til dit produkt, inklusive valg af flaske, design af etiket og transportemballage.

Fra mærkedag til egenmærke

Destillationen foregår på vores 200 liter pot stills med urtekurv, som er ideelle til langt de fleste typer af spiritus, herunder gin, akvavit, brandy o.l.

Vi kan tilbyde kontraktdestillering på op til 10.000 liter færdig spiritus pr. år pr. kunde, men vil du helst nøjes med 50 liter, finder vi også ud af det. Kontrakter på over 10.000 liter kræver en nærmere dialog om levering, oplagring, m.m.

Vores produktion passer til mange niveauer og koncepter. Vi vil lige så gerne producere en limited edition til jeres bryllup som 5000 flasker til en hotel- og restaurationsvirksomheds egenmærke. Kontakt os, og lad os høre, hvad du har i tankerne – så finder vi en løsning, der imødekommer dine krav til kvalitet, design, levering og pris.

Fordele ved kontraktdestillering:
  • Bestil fra 50 til 10.000 liter af din helt egen spiritus
  • Få dine produkter produceret på et destilleri, hvor alle processer er nøje overvåget, og kvaliteten kommer i første række
  • Kom tæt på produktionsprocessen, og vær med, når vi destillerer din spiritus
  • Vi destillerer i små batches, hvilket gør det nemmere at kontrollere kvaliteten og udvikle produktet
  • Vi hjælper med at producere egenmærker (private label), limited edition udgaver, event-produkter mv.
  • Vi følger dine ønsker til ingredienser, mængder og processer, men vi kan også hjælpe med opskrifter
  • Du får fuld destilleriservice fra infusion og destillering til tapning, etikettering og pakning
  • Vi kan levere på alle niveauer fra bulk til hyldeklare produkter
  • Vi hjælper med oplagring og afregner skatter og afgifter

Vil du vide mere om mulighederne for kontraktdestillering, så kontakt os på info@thornaes.com eller ring til Torben på 5091 5890.