Lavender Fizz

Dette er en af de mere simple cocktailopskrifter, som vil tilføre lidt blomsterduft til de hyggelige aftener derhjemme. Her mixes den lilla Mad Owl Lavendelgin med den bløde honning og æblejuice for at skabe den helt rigtige vinterdrink, som passer perfekt til en aften i vinterens tegn. Ved at tilføje æblesodavand får man en drink der både passer til en aften på sofaen og til den mere festlige stemning, mens julepynten hænges op.

Du skal bruge

  • 5 cl Mad Owl Gin Lavender
  • 2,5 cl citronsaft
  • 1,5 cl honning
  • Isterninger
  • Æblesodavand (50/50 æblejuice og danskvand)
  • Tørret lavendelblomst som garnish

Sådan gør du

  1. Shake gin, citronsaft og honning med is.
  2. Si over i et highball-glas med is.
  3. Top op med æblejuice og æblesodavand.
  4. Garnish med lavendelblomsten og nyd din cocktail!

Syv forskellige cocktails til hyggelige vinteraftener, mens sneen daler stille ned udenfor. 

Denne opskrift er udviklet af Craft Gin Club i England. De har i alt udviklet syv nye cocktails med Mad Owl Gin, som passer perfekt til denne vinters kulde og sne.

Disse cocktails er alt, hvad du skal bruge for at få varmen og lade julehyggen brede sig. Vi har alt fra en flydende æbletærte i highball-glas til en varmende vinterkombination af en Bramble Negroni. 

Craft Gin Club har både udviklet opskriften og taget de smukke billede af cocktailen. I november 2021 var en specialudgave af Thornæs Mad Owl Gin Citrus månedens gin hos Craft Gin Club, hvorefter den vandt titlen som "årets udenlandske gin".

Find alle de andre cocktails her!