Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Bramble Negroni med brombærgin

Bramble Negroni med brombærgin

Bramble Negroni med brombærgin

Dette er en perfekt kombination af den lækre brombærcocktail Bramble og den bittersøde Negroni. Sammen danner de her en rigtig vinterudgave ved at tilføje de varme efterårsbær til det klassiske miks af gin, Campari og vermouth med Mad Owl Gin Blackberry. 

Du skal bruge

  • 30 ml Mad Owl Gin Blackberry
  • 30 ml hvid vermouth
  • 30 ml Campari
  • Brombær og appelsinskal som garnish.

Sådan gør du

  1. Hæld gin, vermouth og Campari i et mixing-glas med is og rør rundt.
  2. Si over i et lavt glas med is.
  3. Garnish med brombær og appelsinskal.
  4. Nyd den i gode venners lag.

Syv forskellige cocktails til hyggelige vinteraftener, mens sneen daler stille ned udenfor. 

Denne opskrift er udviklet af Craft Gin Club i England. De har i alt udviklet syv nye cocktails med Mad Owl Gin, som passer perfekt til denne vinters kulde og sne.

Disse cocktails er alt, hvad du skal bruge for at få varmen og lade julehyggen brede sig. Vi har alt fra en flydende æbletærte i highball-glas til en varmende vinterkombination af en Bramble Negroni. 

Craft Gin Club har både udviklet opskriften og taget de smukke billede af cocktailen. I november 2021 var en specialudgave af Thornæs Mad Owl Gin Citrus månedens gin hos Craft Gin Club, hvorefter den vandt titlen som "årets udenlandske gin".

Find alle de andre cocktails her!

Cremet Karamel-Martinez

Cremet Karamel-Martinez

Denne cremede Martinez cocktail med et twist mixer Mad Owl London Dry Gin med sød vermouth og karamelsirup (en traditionel Martinez bruger Marachino kirsebærlikør i stedet for karamelsirup). Vi har...

Read more