Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Cremet Karamel-Martinez

Cremet Karamel-Martinez

Cremet Karamel-Martinez

Denne cremede Martinez cocktail med et twist mixer Mad Owl London Dry Gin med sød vermouth og karamelsirup (en traditionel Martinez bruger Marachino kirsebærlikør i stedet for karamelsirup). Vi har også tilføjet et ekstra lag af luksus i form af ekstra fed fløde, som du enten kan piske og hælde på toppen som på en Irish Coffee eller mixe direkte i. Afslut med lidt revet muskatnød på toppen. Det er en skøn måde at finde hyggen frem på en kold vinteraften.

Ingredienser

 • 4,5 cl Mad Owl London Dry Gin
 • 4,5 cl sød vermouth
 • 5 ml karamelsirup
 • 2 dråber Angostura Bitter
 • Isterninger
 • 0,5 dl Double Cream (fløde med 50% fedt - kan erstattes af piskefløde på 38%)
 • Revet muskatnød som garnish

Fremgangsmetode

 1. Hæld gin, vermouth, sirup og bitter i et mixing-glas med is og rør indtil, det er koldt.
 2. Si over i et coupe- eller martiniglas.
 3. Langsomt og forsigtigt hælder du double cream på toppen ved hjælp af bagsiden af en ske. Dette skaber flere lag i drinken. Du kan også mixe fløden direkte i for at opnå en lækker cremet konsistent.
 4. Riv muskatnød over cocktailen og server!

Syv forskellige cocktails til hyggelige vinteraftener, mens sneen daler stille ned udenfor. 

Denne opskrift er udviklet af Craft Gin Club i England. De har i alt udviklet syv nye cocktails med Mad Owl Gin, som passer perfekt til denne vinters kulde og sne.

Disse cocktails er alt, hvad du skal bruge for at få varmen og lade julehyggen brede sig. Vi har alt fra en flydende æbletærte i highball-glas til en varmende vinterkombination af en Bramble Negroni. 

Craft Gin Club har både udviklet opskriften og taget de smukke billede af cocktailen. I november 2021 var en specialudgave af Thornæs Mad Owl Gin Citrus månedens gin hos Craft Gin Club, hvorefter den vandt titlen som "årets udenlandske gin".

Find alle de andre cocktails her!

Lavender Fizz

Lavender Fizz

Dette er en af de mere simple cocktailopskrifter, som vil tilføre lidt blomsterduft til de hyggelige aftener derhjemme. Her mixes den lilla Mad Owl Lavendelgin med den bløde honning og æblejuice fo...

Read more
Bramble Negroni med brombærgin

Bramble Negroni med brombærgin

Dette er en perfekt kombination af den lækre brombærcocktail Bramble og den bittersøde Negroni. Sammen danner de her en rigtig vinterudgave ved at tilføje de varme efterårsbær til det klassiske mik...

Read more