Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Granatæble Sour med Oak Aged Gin

Granatæble Sour med Oak Aged Gin

Granatæble Sour med Oak Aged Gin

Denne silkebløde sour cocktail opskrift er fuld af festlige, syrligt søde granatæblenoter, som bliver komplimenteret af vanilje, kokos og karamelnoterne fra fadet, som Mad Owl Oak Aged Gin har modnet på. Citronskallen bidrager med en dejlig aromatisk og syrlig kant. En perfekt drink til at nyde foran ilden i pejsen. 

Ingredienser

 • 60 ml Mad Owl Gin Oak Aged
 • 25 ml citronsaft
 • 10 ml Grenadine
 • 10 ml sukkersirup (se opskrift her)
 • 1 æggehvide
 • Isterninger
 • 1 stykke citronskal som garnish

Fremgangsmåde

 1. Shake alle ingredienserne undtagen is og garnish.
 2. Shake igen med is.
 3. Si over i et coupeglas.
 4. Garnish, server og nyd!

Syv forskellige cocktails til hyggelige vinteraftener, mens sneen daler stille ned udenfor. 

Denne opskrift er udviklet af Craft Gin Club i England. De har i alt udviklet syv nye cocktails med Mad Owl Gin, som passer perfekt til denne vinters kulde og sne.

Disse cocktails er alt, hvad du skal bruge for at få varmen og lade julehyggen brede sig. Vi har alt fra en flydende æbletærte i highball-glas til en varmende vinterkombination af en Bramble Negroni. 

Craft Gin Club har både udviklet opskriften og taget de smukke billede af cocktailen. I november 2021 var en specialudgave af Thornæs Mad Owl Gin Citrus månedens gin hos Craft Gin Club, hvorefter den vandt titlen som "årets udenlandske gin".

Find alle de andre cocktails her!

Rhubarb Mule

Rhubarb Mule

Den skønne blanding af ingefær og frisk rabarber i vores Mad Owl ginlikør bliver ekstra fremhævet i denne Rhubarb Mule. Ginlikøren blandes her med ingefærøl, for at danne en rigtig julecocktail, so...

Read more
Lavender Fizz

Lavender Fizz

Dette er en af de mere simple cocktailopskrifter, som vil tilføre lidt blomsterduft til de hyggelige aftener derhjemme. Her mixes den lilla Mad Owl Lavendelgin med den bløde honning og æblejuice fo...

Read more